Goede doelen

Meerdere keren per jaar krijgen we de aanvraag of wij kosteloos een workshop willen geven voor een goed doel. Omdat we natuurlijk niet aan alle aanvragen gehoor kunnen geven kiezen we ieder jaar één goed doel om tegen onkosten vergoeding een workshop te verzorgen.

In 2012 hebben we voor “serious request” gekozen als goed doel. In 2013 hebben we voor een groepje kinderen met een verstandelijke beperking een workshop gegeven. In 2014 hebben we gekozen voor de wens van Maryse. Zij wilde graag een mooie graffiti tekening in de garage van haar huis, één van haar grote wensen die ze nog in vervulling wilde laten gaan voordat ze zou komen te overlijden. In 2015 hebben we voor “Ren voor Ruby” graffiti kunstwerken gemaakt, die vervolgens werden verkocht voor dit goede doel.

Voor 2016 willen wij jullie laten stemmen voor welk goed doel we tegen onkostenvergoeding een workshop of muurschildering gaan verzorgen.

Ken je een goed doel dat hier gebruik zou willen maken?
Stuur dan een mailtje met wat informatie en een motivatie waarom er juist op dit goede doel gestemd moet worden naar info@jeleukstegraffiti.nl

Goede doelen kunnen zich tot 31 december 2015 aanmelden. Vanaf 1 januari kan er gestemd worden via onze facebookpagina en het winnende goede doel wordt 31 januari 2016 bekend gemaakt.

Reacties voor dit bericht zijn gesloten.