Prive workshop Bas en Merlin

Vorige week zaterdag 11:00 uur was het dan zo ver:  de privé graffiti workshop voor Bas en zijn vriendin Merlin!

Bas had via via mijn telefoonnummer bemachtigd en vroeg me of het ook mogelijk was om met 2 personen een graffiti workshop te volgen, dit leek hem een leuk cadeau voor zijn vriendin. Uiteraard kan dat!

Omdat het heerlijk weer was hebben we de workshop bij de “Hall of fame” in Hengelo gehouden. Dit is een vrijplaats voor graffiti artiesten. Iedere dag kunnen graffiti artiesten hier met hun bakje muurverf (het staat natuurlijk al lang vol) en spuitbussen komen om een de muren te voorzien van een nieuwe laag verf. Voor de meeste mensen is dit een erg inspirerende plek.Nadat ik mijn verhaaltje heb gedaan zijn we eerst eens een rondje langs de graffiti kunstwerken gelopen. Ik heb Bas en Merlin uitgebreid uitgelegd wat de gebruikte technieken zijn, wat er staat en waarom sommige dingen gedaan worden.

Hierna hebben ze een schets gemaakt. Na lang aarzelen en bladeren door de door mij meegebrachte graffiti magazines gaat Bas als Fc Twente fan uiteraard voor de tekst “Vak-P”  en Merlin kiest voor  ”La Vie”, Frans voor “het leven”‘.

Na het maken van het ontwerp heb ik ze een aantal technieken en trucjes laten zien, zodat ze geheel zelfstandig aan het werk konden gaan. Eigenlijk ging dit zo goed dat ik nauwelijks heb hoeven helpen. Met een paar kleine aanwijzingen van mijn kant hebben ze beide een heel behoorlijk kunstwerk gemaakt. Na afloop heb ik sommige lijntjes net wat strakker getrokken en de glimmertjes bij Merlin’s kunstwerk gemaakt.

Na afloop van de workshop gingen Bas en Merlin erg tevreden naar huis!

Wil jij ook eens zo’n privé workshop boeken?
Dat kan voor €44,95 per persoon. Minimaal 2 personen.
Locatie: Hengelo.

Reacties voor dit bericht zijn gesloten.