Graffiti kinderkamer

Een graffiti op je slaapkamer met je eigen naam is natuurlijk super stoer! Je kan zelf kiezen welke kleuren je in je eigen graffiti wilt en welke stijl je het meeste aanspreekt.

We dekken altijd eerst de ondergrond  en de plinten netjes af, zodat er niets vies zal worden.

Daarna maken we een schets, zodat je precies weet wat er op de muur komt.
In overleg met jou kiezen we de kleuren en dan gaan we aan het werk. We zorgen er voor dat we super veel spuitbussen bij ons hebben in alle kleuren van de regenboog. Er zit dus voor iedereen wel wat moois bij!

De eerste stap is het opzetten van een grove schets. Hierna kleuren we de achtergrond in.
Als we de achtergrond klaar hebben kleuren we de letters in. Hierna is het tijd om even pauze te houden en de verfgeur te laten wegtrekken.

De laatste stap is het afwerken van de graffiti. Er moeten nog lijnen omheen en misschien wil je nog wel highlights en glimmertjes op het geheel nog stoerder te maken.

Als je tevreden bent ruimen we alles weer op.
Het is verstandig om de eerste nacht niet op je slaapkamer te slapen in verband met de verfdampen.

Lijkt het je leuk om ook een stoere graffiti op je slaapkamer te hebben? Neem dan snel contact met ons op.
De prijs voor een mooie stoere graffiti is vanaf € 120,-. Je hebt dan je naam in graffiti stijl op een oppervlakte van 3m2. Extra vierkante meters kosten €40,- per m2. We berekenen €0,25 reiskosten per kilometer,maar we proberen de muurschilderingen meestal te combineren met een andere klus in de buurt, zodat het jullie reiskosten scheelt.

 

 

Reacties voor dit bericht zijn gesloten.