Graffiti workshop Woerden

Het is nu mogelijk om de graffiti workshop Woerden te boeken op iedere locatie naar wens. Vaak is de achtertuin een geschikte locatie, maar ook een tunnel, bos, plein of veldje in de buurt behoort tot de mogelijkheden.
Je hebt bij ons de keuze uit verschillende complete pakketten!

Graffiti workshop Woerden

Wie wil er nou niet een keer een Graffiti workshop Woerden ??
Eigenlijk is de workshop voor iedereen vanaf 8 jaar geschikt. Onder begeleiding is een enkele jongere deelnemer wel mogelijk.
Iedere deelnemer krijgt een eigen houten plaat van 120 x60 cm om een eigen kunstwerk te maken, maar we kunnen er ook voor kiezen om een drieluik te maken in een vooraf bepaald thema.
Een Graffiti workshop Woerden is een leuke, originele en creatieve manier om bijvoorbeeld eens te doen als bedrijfsuitje, kinderfeestje , klassenuitje of vrijgezellenfeest.

Graffiti workshop Woerden of toch liever een andere vorm van graffiti?

Liever geen graffiti workshop Woerden ,maar een mooie graffiti op de muur van de kamer van je kind of als decoratie op het bedrijf? Ook daar voor ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij verzorgen door heel Nederland muurschilderingen in opdracht.

Door je vraag te stellen via het contactformulier krijg je zo spoedig mogelijk een antwoord. Je kunt uiteraard ook bellen met 06-45172691.

WOERDEN, PARALLELWEG OOSTGRATIS LOCATIE

Als je geen eigen locatie hebt kunnen we de workshop houden bij de officiële legale graffiti plek. Dit is een viaduct, dus ook ideaal bij minder mooi weer!

Woerden, Paralelweg Oost